Genel

Tofaş Spor 1.Lig'e veda etti

|
2 Görüntüleme

TOFAŞ Erkek Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Ligi A Grubu 22. haftasında deplasmanda Jeopark Kula Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu ve sezonu 11. sırada noktalayarak lige veda etti.

Erkekler Voleybol 1. Ligi A Grubu 22. hafta mücadelesinde TOFAŞ, Jeopark Kula Belediyespor’a konuk oldu. Manisa Kula Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk seti karşılıklı sayılarla başlarken, teknik molaya 12-9 geride giren Bursa ekibi, setin sonunu iyi oynadı ve 21-25’lik set sonucuyla 1-0 öne geçti. İkinci sete de iyi bir başlangıç yapan Mavi Yeşilliler, teknik molada 4-12 üstünlük sağlarken, seti 20-25 alarak durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü set oldukça çekişmeli başlarken, teknik molada 12-11 üstün olan ev sahibi takım seti 25-18 alarak skoru 2-1 yaptı. Jeopark Kula, dördüncü seti de 25-12 alarak maçı beşinci sete taşırken, tie-break’ı da 15-12 kaybeden TOFAŞ, parkeden 3-2 mağlup ayrıldı.

Sezonu 5 galibiyet-17 mağlubiyetle 11. sırada tamamlayan TOFAŞ Erkek Voleybol Takımı, bu sonuçla lige veda etti.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.