Sultanlar Ligi’nin Yeni Takımı Çukurova Belediyesi Adana Demirspor Kulübü Tanıtıldı
|
3 Görüntüleme
Onursal Başkan Soner Çetin yaptığı konuşmada, "Şampiyonluk için biraz erken olabilir ama hedefimiz kesinlikle Avrupa kupaları olacak. Sultanlar Ligi'ne çıktığımız zaman merakla neler yapacağımızı beklediler. İyi bir kadro kurarak bunlara cevap verdik. Avrupa'ya gözünü dikmiş bir takım kurduk. Bunu başarmanın gururunu yaşıyoruz. Adana Demirspor Kulübümüzle güç birliği yaptık. Türkiye'nin en büyük camiasını arkamıza aldık. Şampiyon olacağız dersek çok iddialı oluruz. Dünya şampiyonlarının olduğu bir ligde oynayacağız. Sultanlar Lig'inde ilk sene hedefimiz Avrupa olacak" dedi.
"Büyük başarılara imza atacağız"
Baş antrenör Mustafa Umut Uysal ise, "Geçtiğimiz sene Adana'yı gururlandırdığımızı düşünüyorum. Hikayemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz. Desteğiniz bizim için önemli olacak" ifadesini kullandı.
Takım Kaptanı Güldeniz Önal'da, "Bu takım her top için savaşacak. Bizde özellikle Adana'da maç almak çok kolay olmayacak. Buradan mesajı da gönderelim. Buraya gelişimiz çok güzel oldu. Sıcak bir karşılama oldu. Dinamik, savaşan, hiç pes etmeyen bir takım olacağız. Tecrübeli bir takımımız var. Avrupa hedefi ile maç maç gideceğiz. Adana için Türk kadını için savaşacağız" diye konuştu.
Kaynak: İHA
Yorum Yazın