Genel

Eczacıbaşı Dynavit, Kuzeyboru’yla karşılaşıyor

|
3 Görüntüleme

Eczacıbaşı Dynavit, Vodafone Sultanlar ligi 17. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Kuzeyboru’yla karşılaşıyor.

Turuncu beyazlılar, karşılaşma öncesi günü Aksaray’da tek antrenmanla tamamlayacak.

Karşılaşma öncesi görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “Kuzeyboru kaliteli bir takım. Aksaray şehrinin atmosferi de her zaman zorlu olmuştur. Bu şartların farkında olarak hazırlıklarımızı yaptık. İyi bir oyun ve galibiyet için sahada olacağız.” dedi.

Kuzeyboru – Eczacıbaşı Dynavit karşılaşması, 28 Ocak Pazar günü, 14:00’de Aksaray Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma, TVF Voleybol TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.