Genel

Bursa Büyükşehir Belediyespor- Fenerbahçe Medicana: 1-3

|
3 Görüntüleme
SMS Grup Efeler Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, play-off 5/8 etabı ikinci maçında Fenerbahçe Medicana’ya 3-1 mağlup oldu ve seride 2-0 geriye düşerek 5.’lik şansını kaybetti.
Ligde normal sezonu 7. sırada bitiren ve 6. sırada Fenerbahçe Medicana ile eşleşen Bursa Büyükşehir Belediyespor, serinin ilk maçında 3-0 mağlup olduğu rakibiyle Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk setini 25-21 kaybeden Bursa Büyükşehir Belediyespor, ikinci sette rakibine 25-23 üstünlük sağladı. Üçüncü seti 25-22 kaybeden Bursa Büyükşehir Belediyespor, dördüncü setten de 25-20 yenik ayrıldı ve maçı 3-1 kaybetti. Bu sonuçla Bursa Büyükşehir Belediyespor 5.’lik şansını kaybederken, 7.’lik için mücadele edecek. Seride 2-0 öne geçen Fenerbahçe Medicana ise 5/6’lık maçları oynayacak.
Bu arada Karşılaşma öncesinde Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan okul saldırıları nedeniyle hayatını kaybedenler için saygı duruşu gerçekleştirildi.
Salon :  Cengiz Göllü Voleybol Salonu
Hakemler : Sadettin Deneri, Öznur Tosun
Setler :  21-25, 25-23, 22-25, 20-25
Set Süreleri:  112 Dakika (26, 33, 27, 26)
Bursa Büyüjkşehir Belediyespor:  Hasan Sıkar, Corre, Gökhan Gökgöz, Mert Cuci, Dırlic, Osmany (Alperay Demirciler (L), Ümit Demir (L), Lawrence, Enis Ali Ay, Burhan Zorluer)
Fenerbahçe Medic ana: Drzyzga, Yiğit Gülmezoğlu, Mert Matic, Adis, Mirza, Barthelemy (Burutay Subaşı (L), Caner Dengin (L), Halit Kurtuluş Martilla, Gomez, Kaan Gürbüz)

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.