Zehra Güneş: “Bu takımın kaptanı olduğum için çok şanlıyım”

Banu Can Schürmann: “İnancımız biraz olsun bile azalmamıştı”
VakıfBank Genel Menajeri Banu Can Schürmann, maçın ardından, “İlk karşılaşmada kaybetmemize rağmen turu geçeceğimize olan inancımız biraz olsun bile azalmamıştı. VakıfBank olarak daha önce benzer durumları çok yaşadık. Asla pes etmedik ve yine başardık. Takımımızla gurur duyuyoruz. Fenerbahçe’yi de sergiledikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Umarım bizim için bu yolun sonu yine şampiyonluk olur” dedi.
Giovanni Guidetti: “VakıfBank ruhu, bugün kazanmamızı sağladı”
VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, karşılaşmanın ardından şöyle konuştu: “Öncelikle Fenerbahçe’yi ve taraftarlarını tebrik etmek istiyorum. Böylesine bir atmosferde oynamak harikaydı. Böyle harika bir başantrenöre ve takıma karşı burada kazanmak harika. VakıfBank kültürü, bu ruh, her gün çalışmalarımız bugün geri dönüşümüzü sağladı. Sağlık ekibimi de tebrik etmek istiyorum. Birçok oyuncu sakatlık sorunu yaşadı ancak tekrar döndüler. VakıfBank Kulübü beni her zaman destekliyor. Bunun için de kulübüme teşekkür ediyorum.”
Zehra Güneş: “Bu takımın kaptanı olduğum için çok şanlıyım”
VakıfBank kaptanı Zehra Güneş, müsabaka sonrasında şu değerlendirmelerde bulundu: “Bugün çok güzel, çok keyifli bir voleybol vardı sahada. Her sayıdan çok zevk aldık. Maça başlamadan önce takımımızın sahada her an yüzde yüzüyle oynaması gerektiğini biliyorduk. Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden biriydi. Onları sadece böyle yenebilirdik. Bir noktada çok iyi durdurmayı başardık ve evimize mutlu dönüyoruz. Önümüzde daha çok maç var. Yolumuz çok uzun. Adımızı yarı finale yazdırdığımız için çok mutluyum. Umarım sonu kupa olur. Böyle bir takımın kaptanı olduğum için çok şanslıyım. Takımımla, arkadaşlarımla ve teknik ekibimizle gurur duyuyorum.”